Ca alternativa la TE, recomand TAE si Safelist. TAE-urile imi aduc mai multa satisfactie decat TE. Sunt mai complexe. Practic ai de toate aici ( TE, PTC, Safelist, etc.). Poti nu numai sa faci surf, ci sa si comunici cu alte persoane din retea sau sa trimiti ofertele tale. Pe astfel de situri esti provocat in permanenta sa fii creativ pentru ati dezvolta propriul tau business.
Recomand urmatoarele
TAE (Text ad Exchange), cu oferte ametitoare.
GK's Text Ad Exchange - un site nou, romanesc (chiar daca e in engleza), care este foarte promitator. Se ofere primii 100 Super JV gratuit (persoane active bineinteles). Ca si oferta este net superioara altor situri similare, iar ca si continut este structurat foarte bine. Nu stati pe ganduri si ocupati-va locul in fata acum :-) .
[Home Run Traffic - un site care ofera acum JV gratuit ,pana va ajunge la 1000 membrii ( posibil, grabiti-va ).
[TIGER Solo Adz - este favoritul meu, mai ales atunci cand descopar tigruletul prin site cu cate un bonus(puncte/cash).
[FREE Solo Adz - un site generos in reclame gratuite, cu bonusuri CASH si puncte multe, care imi da satisfactii.
[Mai recomand si Safelistul foare bun
Email - Hog - Aici zilnic cateva emailuri citite iti aduc banuti, iar cu ajutorul sitului iti poti face reclama la alte linkuri ale tale.
[